Ποιοι Είμαστε

H ιστορία μας

H Ιστορία της οικογένειας Γκόγκου με την καλλιέργεια του Ροδιού ξεκινά το 2009 με την εκμετάλλευση 40 ιδιόκτητων στρεμμάτων, στην εύφορη κοιλάδα των Σερρών, η οποία προσφέρει τις κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες, για να ευδοκιμήσει η ποικιλία του ροδιού Wonderful. Από τα πρώτα χρόνια έγινε η αρχή μιας επιτυχημένης συνεργασίας με μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ προμηθεύοντας με προϊόν αρίστης ποιότητας η οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα διατηρώντας την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα.

Σημαντικό κλειδί της επιτυχίας για να παραχθεί ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, είναι πως όλη η παραγωγική διαδικασία που ακολουθούμε από την διαλογή, επεξεργασία, εμφιάλωση γίνεται από εμάς τους ίδιους με αγάπη & μεράκι .

Κατανοώντας τις ανάγκες τις αγοράς με αργά και σταθερά βήματα & έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο προς το μέλλον, προχωρήσαμε από το 2012 στην εμφιάλωση Φυσικού χυμού σε κατεψυγμένη μορφή έτσι ώστε να δώσουμε το 100% της γεύσης και των ευεργετικών ιδιοτήτων του Ροδιού.

Το 2019 μετά από μια πολύχρονη εμπειρία στον τομέα μας κάνουμε ένα σημαντικό βήμα και προχωράμε στην δημιουργία μιας νέας σειράς Παστεριωμένων Χυμών 100% χωρίς προσμίξεις & συντηρητικά. Με μια νέα εμφάνιση Πλήρως ανανεωμένη, έχουμε στόχο τον συνδυασμό άριστης γεύσης & εικόνας.

Οι Αξίες Μας

Υψηλή Ποιότητα

Δική μας Παραγωγή

Χωρίς συντηρητικά

Πολύχρονη Εμπειρία

Το Όραμά Μας

Να συνεχίσουμε με τον ίδιο σεβασμό και τον ίδιο ζήλο να παράγουμε προϊόντα Α ποιότητας, ικανοποιώντας την κάθε ανάγκη του καταναλωτή. Να εξελισσόμαστε στον τομέα μας, καθημερινά αλλά να παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας.

seeds-transp